RegistrerenLid worden

Vragen of hulp nodig bij een bestelling? Bel 010 - 82 01 800

Servicepas

Non-profitorganisaties kunnen een servicepas aanvragen. Hiermee kan de organisatie gebruik maken van speluitleen van BSW. Daarnaast krijgt u met de servicepas een aantrekkelijke korting op het attractiemateriaal bij SG Verhuur, www.sg-verhuur.nl, wat het bezit van een servicepas nog extra aantrekkelijk maakt.

De servicepas is locatiegebonden en is geldig voor een kalenderjaar.
De prijs voor de servicepas wordt per kalenderjaar vastgesteld. Voor 2023 gelden de volgende tarieven incl. BTW:

Ingang lidmaatschap Rotterdam Regio
januari t/m december € 181,50 € 242,00


U kunt een servicepas aanvragen via onderstaand aanvraagformulier

Voorwaarden servicepas

De servicepas is geldig van januari tot en met december. Per jaar wordt het tarief vastgesteld.
De servicepas wordt ieder jaar automatisch verlengd en kan schriftelijk, minimaal twee maanden voor het eind van het jaar, opgezegd worden. De servicepas is organisatie- én locatiegebonden. Wanneer uw organisatie meerdere locaties heeft die gebruik willen maken van de servicepas, dan moet iedere locatie een eigen servicepas aanvragen. Ditzelfde geldt wanneer er verschillende organisaties op hetzelfde adres gevestigd zijn. Wanneer blijkt dat er misbruik wordt gemaakt van de servicepas, zijn wij genoodzaakt deze in te trekken.

In de loop van dit jaar gaan BSW Uitleen en SG-Verhuur samen verder onder de oude, bekende naam Speels Gemak. Deze gaat gepaard met een nieuwe website, met nog meer gebruiksgemak. Vanaf volgend jaar kunt u bovendien kiezen uit diverse abonnementen, zodat u zelf kunt bepalen hoeveel gemak u wenst. Houdt u daarnaast ook de website van Speels Gemak, www.speelsgemak.nl in de gaten, zodat u niet alleen op de hoogte blijft van de veranderingen, maar ook van de nieuwste spellen en aanvullende attributen uit het ruime assortiment.

Aanvraagformulier

Indien afwijkend vul hieronder het postadres van uw organisatie in.

N.B. Bij de aanvraag hebben wij de statuten van uw organisatie en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (van max. 1 maand oud) nodig. U kunt deze aan ons e-mailen, uitleen@bsw-rotterdam.nl, of opsturen naar BSW Rotterdam, Sportlaan 77, 3078 WR Rotterdam.